'Veggie in 30 minuten': dankzij de auteurs van de Vegetarische Kookstudio tover je lekker én snel je veggiepotje tevoorschijn

Miki Duerinck en Kristin Leybaert houden de klok in de gaten

 

Meer dan 100 heerlijke veggie-gerechten die in maximaal een halfuur op tafel staan

Proef van:

- Carpaccio van rode biet met bloemkoolkorreltjes en geitenkaas
- Zonnige saffraansoep
- Penne met aubergines en olijven in tomatensaus
- Kerrierijst met noten en gebakken bananen
- Mexicaanse wrap met avocado

En nog veel meer!

De vegetarische keuken kan ongelooflijk lekker, gevarieerd en creatief zijn. Maar vegetarisch, lekker, gezond, origineel en op de koop toe snel, kan dat wel? Met Veggie in 30 minuten zeggen Miki Duerinck en Kristin Leybaert enthousiast 'ja'. Bij het samenstellen van dit kookboek hielden de twee straffe madammen van de Vegetarische Kookstudio de klok goed in de gaten en trachtten creativiteit te combineren met eenvoud. Het resultaat mag er zijn! Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, vluggertjes vooraf, zonnige etentjes, exotische avonturen, vlotte gerechten voor in de herfst en de winter, brood en spelen, zoet met pittig accentje... Alle recepten zijn uiteraard vegetarisch, maar ook wie veganistisch of glutenvrij eet, komt aan zijn trekken. Kortom: een rijk gevuld boek dat echt in je kast moet staan, want met de auteurs van de Vegetarische Kookstudio zit je altijd goed.

Over Veggie burgers, balletjes en broodbeleg:

'Met dit boek maak je zelf vleesvervangers. Zo zijn ze niet alleen lekkerder en gezonder, je weet tenminste ook precies wat erin gaat. De recepten zijn eenvoudig, duidelijk en gevarieerd en het boek is mooi vormgegeven. Een musthave!' - Koper op Bol.com

Miki Duerinck & Kristin Leybaert zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe recepten voor de kookworkshops, het traiteurwerk en de etentjes in hun Vegetarische Kookstudio. Hun recepten zijn origineel en makkelijk te bereiden. Ze zijn de auteurs van Vegetarisch genieten, Donderdag veggiedag kookboek, Veggie voor starters, Verrassende desserts in 30 minuten en Veggie burgers, balletjes en broodbeleg. Hun culinaire boeken werden vertaald in het Frans en het Duits.

--------------------------------------------------------------

Veggie in 30 minuten | Miki Duerinck & Kristin Leybaert
ISBN 9789022331927 | €19,99 | 160 blz. | Paperback
Uitgeverij Manteau
Verschijnt op 22 september 2015

--------------------------------------------------------------

Ellen Van Tichelt

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be