Vierde druk voor 'Beken(d) Talent'

De KernTalentenmethode van experte Danielle Krekels blijft inspireren

Danielle Krekels, directeur van het erkende loopbaancentrum CoreTalents, sleepte in 2015 de Mensa Award in de wacht voor haar werk rond KernTalenten. In haar boek uit 2012 'Beken(d) Talent' stelt ze haar KernTalentenmethode op een toegankelijke manier voor omdat ze ervan overtuigd is dat zelfkennis het begin is van een succesvolle carrière. Ze analyseerde en testte veertien bekende talenten, waaronder Goedele Liekens en Herman Brusselmans, om concreet te tonen hoe de methode werkt en wat je er precies uit kan leren. Vier jaar later is het boek aan een vierde druk toe en mag het met recht en rede hét referentiewerk genoemd worden voor wie wil weten welke opleiding of welke baan het best bij zijn of haar persoonlijkheid past.

Je favoriete speelgoed en de dingen die je als kind het liefst deed, zeggen alles over je aanleg en de talenten die je hebt.

'Het is niet de bullshit die ik dacht dat het zou zijn.' - Herman Brusselmans

'Wow, dit geeft echt wel een nieuwe inkijk!' - Dirk Draulans

Was jij een lezertje, zoals Jan Leyers? Of was je gek op dieren, zoals Inge Vervotte? Speelde je graag poppenkast en deed je niets liever dan verhaaltjes vertellen, zoals Goedele Liekens? Of zong je de hele dag voor de spiegel, zoals Jo Lemaire?

Het kinderspel vormt de basis van de KernTalentenmethode, die je karakter, je talent en je drijfveren blootlegt. Kortom, als je in je dagelijks leven je KernTalenten kunt uitspelen, zit je in een natuurlijke stroom, een flow waarin je je goed voelt omdat alles is zoals het moet zijn.

De KernTalentenmethode helpt je je natuurlijke aanleg te achterhalen, waardoor je die kunt gebruiken en je talenten aanscherpen. Het ontdekken van jouw favoriete kinderactiviteiten en hoe je die kennis kunt toepassen voor het maken van de juiste keuzes, is een verrassende en bijzonder leuke manier om niet alleen de geknipte studie of baan, maar ook meer rust en geluk te vinden.
 

Kijk het boek hier in
 

Danielle Krekels heeft ruim 25 jaar ervaring in de werving en selectie van ingenieurs en wetenschappers en ontwikkelde daarvoor de KernTalentenmethode. Sinds 2005 gebruikt ze de methode ook voor de analyse van andere profielen en in het bijzonder voor jongeren bij het bepalen van hun studie- of beroepskeuze. In 2015 sleepte ze de Mensa Award in de wacht voor haar werk rond KernTalenten en op dit moment werkt ze volop aan een nieuw boek dat verwacht wordt in 2017.

-----------------------------------------------------

Beken(d) Talent | Danielle Krekels
ISBN 9789002252181 | 208 blz. | €19,99
Standaard Uitgeverij

-----------------------------------------------------

Ellen Van Tichelt

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be