Derde druk voor 'Life on sneakers', ​ het inspirerende verhaal van Evi Renaux

 

Evi Renaux' inspirerende verhaal over veerkracht, dankbaarheid en het vinden van schoonheid in de kleine dingen, voert 6 weken na lancering nog steeds de top van de bestsellerlijsten aan. De eerste druk was in een mum van tijd uitverkocht.

De reacties op het boek zijn overweldigend, niet in het minst van de lezers die reageren en met elkaar in gesprek gaan op haar Facebook- en Instagramaccount.

Een greep uit de reacties van een aantal journalisten en bloggers:

'Evi Renaux legde haar hart en ziel in het schrijven en dat resulteerde in een openhartig verhaal over doorzetting, aanvaarding, liefde - en datgene wat elke gezonde mens vaak vergeet: dat we dankbaar moeten zijn voor kleine dingen'

- Elke Lahousse, journaliste Knack Weekend

'Ik wil je eigenlijk vooral bedanken voor het schrijven en delen van jouw inspirerende verhaal. Life on sneakers is werkelijk één van de mooiste en meest emotionele boeken die ik ooit in één ruk heb uit gelezen'

- Lobke Gielis van www.leukewereld.be

'Een hartverscheurend mooi boek, aangrijpend en zo mooi geschreven dat het pijn doet'
- Connie Graux, uitbaatster Fred & Ginger

'Wat een boek. Wat een vrouw. Evi Renaux kreeg klappen van het leven, maar ze stond weer recht en schreef haar verhaal. Life on sneakers geeft hoop aan wie het nodig heeft. Lees en je zal voortaan méér genieten van het leven.'

- Bart Casteleyn, coördinator redactie Steps

'Een aangrijpend boek dat me aan het denken gezet heeft. Bevat levenslessen voor iedereen. Het boek krijgt een speciaal plekje in mijn bibliotheek.'

- Josefien De Bock, blogger op www.josieslittlethings.be

 

Life on sneakers

In Life on Sneakers leidt Evi Renaux de lezer in vijf hoofdstukken door de emoties de ze ervoer toen ze ziek werd. Emoties die elk van ons ervaren wanneer het leven tegenzit. Ze beschrijft onder andere de rauwheid van de onmacht, en de schoonheid van de aanvaarding. Ze reikt je de ‘goesting’ aan om ook jouw verhaal, wat dat ook mag zijn, te herschrijven. Want in ieder van ons schuilt een plan B. Het verhaal, maar ook de illustraties, quotes en liedjesteksten maken het boek niet alleen de moeite waard om te lezen, maar ook om gewoon op de tafel open te laten liggen, nét omdat het zo wondermooi is. 

Evi Renaux (31) studeerde journalistiek en ging na haar studies aan de slag in de marketing bij onder andere VT4, VIJFtv en Libelle. Ambitieus, klaar om haar carrière (en leven) te kneden zoals zij wou. Doorgaan tot alles perfect was. Tot haar lichaam ziek werd en haar een halt toeriep. Het begin van een lange lijdensweg, waarin wanhoop en verdriet elkaar afwisselden. Evi’s geduld werd op enorm op de proef gesteld, maar haar veerkracht overwon. 

Ze ontdekte gaandeweg dat een tegenslag niet noodzakelijk het einde hoeft te betekenen. Dat er schoonheid zit in het creëren van nieuwe dromen, het inslaan van andere, onverwachte paden. Ze besloot haar leven te herschrijven. Ze herontdekte de schoonheid in kleine, alledaagse dingen. Kreeg opnieuw de slappe lach. Keek wat vaker en langer omhoog, wegdromend bij het wolkenspel. Genoot van elke kop koffie. En vooral: ze herontdekte haar passie voor schrijven en richtte de openhartige blog Rue NØ op. Vandaag staat ze er weer, als toonbeeld van wilskracht en moed. Met een plan B om u tegen te zeggen. 

Life on sneakers
Evi Renaux
Uitgeverij Manteau
€ 19.99

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be