'#weetikveel' - Een prachtig vormgegeven boek dat inhaakt op de kracht van de verwondering

Door Kobe Ilsen en Koen Fillet

Ook in de zomer van 2015 is #weetikveel te horen op Radio 1. Voor presentatoren Kobe Ilsen en Koen Fillet heeft de wereld vele geheimen en daarom vragen zij hun gasten helemaal uit. In dit gelijknamige boek krijgen we een antwoord op de 20 meest fascinerende vragen.

‘Waarom komen de beste veldrijders uit de Kempen?’ ‘Waarom zijn bijen belangrijk?’ ‘Waarom begon onze jaartelling in het jaar 0?’ Het zijn maar enkele vragen waarop zij een antwoord zoeken. Op een eenvoudige en duidelijke manier laten Koen en Kobe specialisten aan het woord, elk op zijn vakgebied: Michel Wuyts, Lieven Scheire en Jeroen Meus om er maar een paar te noemen.

Vragen over de grote wereld waarin we ons bewegen, en over de kleine dingen die ons omringen.


ISBN 9789022331859 | #weetikveel | 168 blz. | €22,50 | Paperback | Manteau

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be