Wim Lybaerts 'Moestuinplanner 2018' geeft elke moestuinier een vliegende start

Kalender, dagboek en planner in één

Wanneer Wim Lybaert op het scherm zaait, plant, oogst of kookt, valt er voor iedereen wat te leren. Dankzij Vlaanderens bekendste moestuinier zijn er dan ook geen excuses meer om niet zelf de tuin in te trekken of te experimenteren in een vierkantemeterbak. Anderzijds is het vaak wel een hele uitdaging om alles georganiseerd te krijgen. Met de Moestuinplanner 2018 raakt ook dat probleem van de baan.

In dit mooi en handig boekje kun je dag aan dag je moestuinactiviteiten bijhouden. Zo schaaf je je kennis voortdurend bij en leer je uit je eigen tegenslagen en successen. De Moestuinplanner 2018 zet je op weg met:

  • bodemplannen
  • zaai- en oogstkalenders
  • weerschema's
  • groentefiches
  • to-dolijstjes
  • handige weetjes

Moet je talent hebben om te moestuinieren? Nee, zegt meestermoestuinier Wim Lybaert. Het is iets dat iedereen in zich heeft. Het is een soort collectieve herinnering die in ons brein zit opgeslagen door duizenden jaren selectie, van generatie op generatie. En als je die theorie niet gelooft, vertrouw dan maar gewoon op de Moestuinplanner. Want goed gepland, is beter geplant!

Wim Lybaert (°1968) maakt al ruim twintig jaar veelbekeken tv-programma’s, waaronder Nonkel pater, Meneer doktoor, Man bijt hond en Weg naar Compostela. Met De moestuin volgens Wim en de vele succesvolle moestuinboeken die daarop volgden, kreeg hij Vlaanderen massaal aan het moestuinieren. In Het goeie leven maakte hij Vlaanderen warm voor het buitenleven. Zowel het programma als het gelijknamige boek werden geprezen om de heerlijke terugkeer naar gezonde levensgenieterij en slow living.

_____________________________________________
Wim Lybaert, Moestuinplanner 2018
ISBN 9789022334027 | 352 blz. | € 15.00 | Paperback
Uitgegeven bij Manteau
Verschijnt op 15 augustus 2017

Ellen Van Minnebruggen

WPG uitgevers België

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be