'Wonen met stijl - Hart voor huizen 3': het inspirerende derde deel in de stijlvolle reeks van woonexpert Patrick Retour ​

Puur genieten voor al wie houdt van stijlvol wonen

 

Patrick Retour gidst je door de meest inspirerende en sfeervolle woonprojecten van België, Frankrijk en Duitsland

In deze luxueuze uitgave vind je wederom een inspirerende stijlmix: van woningen in authentieke landelijke stijl tot eigentijdse totaalprojecten. In Hart voor huizen 3 gaat veel aandacht naar renovatie en het grondig faceliften van interieurs. Maar dé absolute trend in het derde deel van de succesvolle Wonen met stijl-reeks is de versobering in aankleding, uiteraard met veel oog voor detail. Less is more, waarbij de bewoners en de betrokken specialisten er wel samen over waken dat er een persoonlijke, gezellige sfeer blijft uitgaan van het geheel.

Lees, blader, droom en geniet

Met een persoonlijke touch van gerenommeerde specialisten als Flamant, Dauby, Reference, Marcotte Style, Naturebay, Taps & Baths, ClimaWorld, Henson Design, Timeless Wood, Zzip, Den Stal, Interyours, Pure Interior, Josephine de Wild, Suzy Paesmans, Peter Deckers, Ilse De Meulemeester, Pieter Porters en tuinarchitect Frederic Cannaerts.

De geschreven pers over 'Wonen met stijl'

'Met elk boek kent deze reeks interieurboeken een mooi vervolg. Inspirerend!' - Elle Decoration

'Met brio doet de auteur het kleurrijke verhaal van de mensen achter de gevels.' - The Art of Living

'In zijn nieuwste boek bewijst Patrick Retour dat hij een hart heeft voor stijlvolle huizen.' - Maison Revue

Patrick Retour is een van Vlaanderens grootste experts op het gebied van wonen. Als journalist is hij verbonden aan verschillende tijdschriften, zoals Elle Wonen en Look-out International. Op tv heeft hij meegewerkt aan Goedemiddag op VTM, Wonen met stijl op Vitaya en At Home op RTV.

---------------------------------------------------------------

Wonen met stijl - Hart voor huizen 3 | Patrick Retour
ISBN 9789022331538 | €39,99 | 192 blz. | Gebonden
Uitgegeven door Manteau

---------------------------------------------------------------

Ellen Van Minnebruggen

 

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be