Uitnodiging feestelijke boekpresentatie 'Parfumwijzer'

Sofie Albrecht stelt op een bijzondere wijze haar boek voor in AMUZ (Antwerpen) op 18 november

Beste journalist(e),

Als het goed is, ontving u een poosje geleden het persdossier van Parfumwijzer, de parfumgids van Sofie Albrecht. Het boek verschijnt op 4/11, maar de feestelijke presentatie vindt plaats op 18/11 om 19u30 in AMUZ (Antwerpen).

U vindt de uitnodiging in de bijlage. Bij dezen bent u van harte uitgenodigd, maar gelieve een seintje te geven via [email protected] als u erbij zult zijn. De plaatsen zijn namelijk beperkt.

Graag kondig ik ook meteen de pop-up praktijk van de Parfumdokter aan: Sofie Albrecht zal elke vrijdag en zaterdag in november en december gratis parfumadvies geven in een voor de gelegenheid omgetoverd parfumparadijs. Telkens van 10 tot 17 u in Sint-Joris Poort 25, 2000 Antwerpen.

Ik sta u graag te woord voor meer informatie over deze activiteit, het boek of de auteur.

Hartelijke groeten,
Ellen Van Tichelt
Publiciteit & marketing Manteau

Over Angèle

Standaard Uitgeverij is actief in Vlaanderen en biedt ontspanning en literatuur aan. Jonge lezers kunnen terecht bij de uitgeverijen Infodok, Oogappel, Standaard Uitgeverij en SU-books. Voor fictie en non-fictie zorgen de uitgeverijen Aspe NV, Davidsfonds Uitgeverij, Angèle en M-books voor mooie namen en verhalen.

Standaard Uitgeverij verzorgt eveneens de marketing en verkoop voor meerdere Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna, De Bezige Bij, Cargo, Leopold, Lev, Ploegsma, Querido kinderboeken, Signatuur en Thomas Rap.

Neem contact op met

Rijnkaai 100/A11 2000 Antwerpen

03/285.72.29

www.standaarduitgeverij.be